Dronefilming


Ved bruk av Drone har vi mulighet til å gi deg en kontrollert plassering av kamera med frie bevegleser for å få «umulige» bilder/videoopptak. Har du et spennende oppdrag som krever et kamera i lufta? La meg plassere kamera hvor du trenger det og utnytt vår teknologi til et fantastiske resultat! Vi får til det meste, er bare kreativiteten og noen få fysiske lover som stopper oss.

Placeholder

Oversiktsbilder


Bilder tatt fra luften gir et fantastisk inntrykk. Med luftfoto får man et større overblikk over område og beliggenhet. Ikke forsvinn i mengden, men ta et luftfoto som skiller seg ut.Dronevideo


Video fra drone, ofte kalt dronefilm eller dronevideo kan gjøre det lille ekstra i en reklame, til bruk i promo video, og mye, mye mer. Her setter kreativiteten begrensningene.


Placeholder

Inspeksjon


Bruk av drone til å inspisere og undersøke bygg, eiendom og konstruksjoner har lav risiko og er meget kostnadseffektivt. Det kan benyttes til blant annet inspeksjon av piper, tårn, bygninger, og andre konstruksjoner hvor det kan være vanskelig å komme til. Vi har tilogmed vært med å letet etter bortkomne husdyr i utmarks område.