Om Byrg Media

Hvorfor Byrg

I nynorskordboken finner man:
byrg – stolt/kry
kjenne seg byrg – ei rettkomen kjensle av eige verd

byrg å sjå til – ha ett godt utseende

Grunnen til at navnet ble Byrg Media er at alt vi leverer kan leve opp til firma navnet.


Kun det beste er godt nok

Kun det beste er godt nok for våre kunder, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få realisert det prosjektet du måtte ønske.

Tett og personlig oppfølging

Vi ønsker tett og god oppfølging under oppføring av prosjekter. For å kunne videreutvikle ditt prosjekt på best mulig måte ønsker vi å spille på lag med deg. Som kunde hos oss kan du føle deg fri til å komme med innspill og endringer etter ditt behov.


Nesten ingenting er umulig

Vi vil gjøre vårt ytterste for å levere det kunden måtte ønske. Skulle det mot formodning vise seg at det ikke er noe vi kan hjelpe med, vil vi forsøke å finne riktig person, hvor som helst i verden for å få fullført kundens ønske. Selvfølgelig, det finnes noen begrensninger her i verden. Det finnes ikke problemer, det finnes alltid en løsning.

Ansatte

Placeholder

Sondre

Daglig Leder


Kreativ sjel med stor motivasjon og lidenskap i det å skape noe å være stolt av. Han står på for å levere et bra produkt og gir seg ikke før kunden er fornøyd.Placeholder

Henriette

Kreativ leder


Kreativ dame som finner en løsning på det meste, med sans for struktur og orden. Har alltid kunden i fokus, og jobber for å formidle kundens budskap på en ryddig og lettfattelig måte.